Самое крупное
рекламно-издательское предприятие на юге Украины!
0482 340-308
0482 340-309
Справочная служба ЮМХ
работает по будням с 9:00 до 17:00
Заказ рекламы онлайн
Главная  -  Новости компании  -  Новий «Фаворит удачі»: історії незламних українців та події, що сколихнули всю країну

Новий «Фаворит удачі»: історії незламних українців та події, що сколихнули всю країну

Новий «Фаворит удачі»: історії незламних українців та події, що сколихнули всю країну

Попри усі негаразди та трагедії, спричинені російськими окупантами на наших землях, в Одесі вийшов новий, 133-й номер журналу «Фаворит удачі». На обкладинці – волонтер з багаторічним досвідом, президент одного з найпотужніших благодійних фондів Одещини «Добрий самарянин» Денис Сердіченко.

Ще одним головним героєм номеру став Валерій Залужний – Головнокомандувач ВСУ. Який шлях він пройшов, перш ніж стати «першим після Бога»? Про це – великий матеріал-дослідження.

Війна присутня і на багатьох інших сторінках нового номеру: це фоторепортажі про наслідки ракетного удару по Одесі для Одеської політехніки і підриву греблі Каховської ГЕС, роботи різних майстрів про реалії сьогодення, представлені на фотовиставці у центрі UNION, аналітика щодо можливих наслідків аварії на ЗАЕС…

Також читачі зможуть побувати на форумі громадських і державних організацій та доєднатися до розмови з міським головою Геннадієм Трухановим, а також дізнатися, які зміни відбуваються у судовій системі в інтерв’ю з головою Київського районного суду м. Одеси Сергієм Чванкіним. Любителі культури зможуть поринути у світ театру, художніх літніх виставок і дитячої творчості.

Відповідно до часу трансформувався і традиційний рейтинг успішних одеситок, і нині відзначені ті наші землячки, які докладають максимум зусиль для нашої перемоги. Проєктом номеру стала публікація результатів рейтингу Південноукраїнського Медіа Холдингу «100 жінок Одещини, що наближають перемогу». Військові, волонтери, медики, освітяни, громадські і державні діячки, представниці бізнесу – кожна з них надійно захищає свій фронт щодня. Героїнями окремих публікацій стали лауреатки рейтингу стоматолог-волонтер Наталія Чобан, військові Лариса Якобчук та Руслана Данилкіна.

Читайте новий номер «Фаворита удачі», і рухаємося разом до Перемоги!

назад