Самое крупное
рекламно-издательское предприятие на юге Украины!
0482 340-308
0482 340-309
Справочная служба ЮМХ
работает по будням с 9:00 до 17:00
Заказ рекламы онлайн
Главная  -  Новости компании  -  Рейтинг «100 успішних жінок Одещини: разом – до Перемоги!» стартує!

Рейтинг «100 успішних жінок Одещини: разом – до Перемоги!» стартує!

Рейтинг «100 успішних жінок Одещини: разом – до Перемоги!» стартує!

Саме таку назву – «100 успішних жінок Одещини: разом – до Перемоги!» – має у цю воєнну пору традиційний рейтинг. Проєкт був заснований дев’ять років тому друкованими та електронними виданнями Південноукраїнського Медіа Холдингу. В основі визначення лауреаток – професійні досягнення у тій чи іншій сфері діяльності. Однак сьогодні будь-який успіх кожної українки нерозривно пов’язаний з працею задля перемоги України над ворогом. Це можна сказати не лише про тих мужніх жінок, які служать у лавах ЗСУ, а і про фахівців у галузі охорони здоров’я, освіти та науки, культури та мистецтва, у сфері підприємництва, про громадських діячок і державних службовець, спортсменок і дизайнерів, журналісток і блогерів…

На сайті рейтингу можна ознайомитися з попереднім списком жінок Одещини, кожна з яких, безумовно, додає той чи інший внесок у таку очікувану спільну перемогу. Про кожну з них можна сказати – волонтерка, бо жодна не стоїть осторонь допомоги нашим захисникам і українцям, що потерпіли від війни! Звичайно, цей список може і має бути значно більшим, адже вартих звання переможниці – сотні і тисячі в Одесі і області! Отож, до того, як через місяць, у березні, експертне журі разом з оргкомітетом визначить, хто зрештою ввійде до сотні лауреаток, пропонуйте  свої кандидатури, пишіть нам!!!

Запропонувати кандидатуру можна за номером: +380 50 316 66 89 (доступний також у Телеграм) або написавши на пошту odessamedia.net20@gmail.com.

Чекаємо на вас! Разом – до Перемоги!

назад