Самое крупное
рекламно-издательское предприятие на юге Украины!
0482 340-308
0482 340-309
Справочная служба ЮМХ
работает по будням с 9:00 до 17:00
Заказ рекламы онлайн
Главная  -  Новости компании  -  Рейтинг «Народне визнання» – «Одесит року» – 2023 стартує! Перейти к редактированию

Рейтинг «Народне визнання» – «Одесит року» – 2023 стартує! Перейти к редактированию

Рейтинг «Народне визнання» – «Одесит року» – 2023 стартує! Перейти к редактированию

Незмінно, ось уже 23 роки поспіль, в Одесі проводиться Рейтинг популярності людей та подій півдня України «Народне визнання» – «Одесит року», започаткований низкою видань Південноукраїнського Медіа Холдингу.

Імена лауреатів оголошуються у грудні, і це є своєрідним  підбиттям підсумків діяльності наших земляків протягом року.

Зрозуміло, що повномасштабна війна кардинально змінила наше життя і мирні традиції. Однак оргкомітет вирішив, що рейтинг має відбутися попри все, адже проєкт давно став одним із найбільш значущих суспільних подій у регіоні, а у час важких випробувань прикладів доблесті одеситів у різних сферах діяльності стало ще більше, і про це потрібно і важливо розповідати. Правильність такого рішення підтвердив минулорічний досвід, отож і цього року «Народне визнання» – «Одесит року» відбудеться! 

Безумовно, доблесть виявляють передусім наші захисники, і у списку  лауреатів ми побачимо їх прізвища. Однак, поза сумнівом, заслужили на народне визнання також рятувальники, лікарі, керівники державних структур і підприємств, які ефективно діють під час військового стану, меценати, волонтери, діячі культури – всі, хто на своєму місці працює на нашу спільну перемогу.

 

На сайтах та в друкованих виданнях Південноукраїнського Медіа Холдингу буде висвітлюватися те, як формується підсумковий список лауреатів, а потім ми розповімо про його лауреатів. Будемо вдячні всім небайдужим читачам за пропозиції та зауваження, адже наш рейтинг – НАРОДНИЙ! Запропонувати кандидатури можна, написавши на нашу пошту: odessamedia.net20@gmail.com.

назад